Paquets d’experiències

EXPERIÈNCIA ESTEL·LAR

Vine a gaudir d’un cap de setmana de silenci, d’exclusivitat, de bons paisatges i d’un cel únic. L’experiència inclou l’allotjament, a Les Corts de Biosca o a El Mas, i el Bateig de Cel, a l’Observatori Astronòmic de Castelltallat. L’activitat Bateig de Cel, on s’observa el cel de nit, inclou una visita guiada a l’exposició “Proporcions del Sistema Solar”, una xerrada amb suport visual d’alta qualitat i l’explicació i observació, a ull nu i també a través de diversos telescopis, dels diferents elements de la volta celeste.

Inclou: Estada de 2 nits + Visita a l’Observatori Astronòmic de Castelltallat.

Preu: A partir de 50€ per persona i nit.

Fes ara la teva reserva!

PASTOR/A PER UN DIA

Vols gaudir d’un cap de setmana en plena natura i viure l’experiència de fer de pastor? A El Viver i gràcies a Pastures de Castelltallat és possible. Començareu el dia fent les feines pròpies al corral de les ovelles i, tot seguit, sortireu amb el ramat acompanyant el Miquel, el pastor. Viureu i coneixereu de primera mà tot allò que està relacionat amb els xais, les ovelles i les vaques i vedells que pasturen de manera ecològica per la finca: l’alimentació, la reproducció, el caràcter…

Amb aquesta vivència comprovareu com ser pastor no només és un ofici tradicional, sinó una manera de viure. Es tracta d’una experiència per gaudir amb la família, en parella, o amb amics.

Inclou: Estada de 2 nits + Matí didàctic al costat del pastor.

Preu: A partir de 45€ per persona i nit.

Fes ara la teva reserva!

VULL SER APICULTOR/A

Allotja’t a Les Corts de Biosca o El Mas i descobreix el món fascinant de les abelles de la mà d’un apicultor amb més de cinquanta anys d’experiència. Coneix el procés de treball de les abelles i de l’apicultor a través d’una explicació didàctica i de la visita guiada als ruscs de les abelles. Endolceix el final de l’experiència amb un tast de mel.

Inclou: Estada de 2 nits + Sessió d’apicultura.

Preu: A partir de 45€ per persona i nit.

Fes ara la teva reserva!

APRÈN A FER HAMBURGUESES

Passa un cap de setmana amb nosaltres i aprèn a fer les hamburgueses més sanes a l’obrador càrnic de Pastures de Castelltallat. Coneix tot el procés de producció ecològica, des de la pastura fins a l’elaboració, i sorprèn-te de les teves capacitats creatives. Una experiència on el menjar sa seduirà tots els sentits.

Inclou: Estada de 2 nits + Taller d’hamburgueses a l’obrador de Pastures de Castelltallat.

Preu: A partir de 45€ per persona i nit.

Fes ara la teva reserva!

TASTETS A LA BARRACA

Packs_Tastets barraca 2Vols assaborir un berenar generós en una de les construccions de pedra seca típiques del territori? Durant la teva estada a Les Corts o El Mas, fes una excursió fins a la barraca de vinya de Torrentbò, recentment restaurada i documentada, i gaudeix de l’experiència. Tot a punt. Tot autèntic.

Inclou: Estada de 2 nits + Excursió i berenar a la barraca de vinya de Torrentbò.

Preu: A partir de 45€ per persona i nit.

Fes ara la teva reserva!

ENCARA MÉS…

T’oferim encara més experiències singulars. Consulta-les a la pàgina de formació i vivències.