Fes de l’anglès una experiència ‘super cool’

El Viver i Cangur4you ens hem unit perquè puguis fer immersió a l’anglès sense sortir de Catalunya, amb la família o els amics.

a

English Experience for Family and Friends és la millor manera de repassar, recuperar o refrescar l’anglès en bona companyia i en un entorn privilegiat. A la casa de turisme rural El Mas, de Castelltallat, gaudireu d’un cap de setmana en plena natura, i fent activitats de lleure i diversió en anglès gràcies a Cangur4you. De la mà del Frank, un monitor nadiu, fareu activitats adaptades a les edats dels infants i al nivell d’anglès dels adults (jocs de taula, tallers de cuina, teatre, excursions, visites als animals…).

Les activitats s’emmarcaran en un entorn oral i estan dissenyades per aprendre i reforçar vocabulari i estructures gramaticals quotidianes. I perquè la immersió sigui definitiva, a l’entorn on conviureu hi trobareu un ambient clarament anglosaxó: jocs de taula, llibres, pel·lícules, aliments típics (opcional), material per reforçar el vocabulari, etc.

Què, ve de gust, oi? Véns?

Trobaràs més informació sobre l’experiència a les pàgines webs d’El Viver i de Cangur4you.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *