Estrenem espai de joc!

Aquest primer cap de setmana de maig hem estrenat un nou espai de joc a El Mas i ha estat un èxit.

No és un espai de joc convencional. L’han dissenyat dues mestres amb una àmplia experiència de treball amb infants i d’acompanyament a les famílies. Es tracta de l’Àngels Puig i la Mercè Girbau.

1DSC07276

 

 

 

 

 

L’Àngels Puig i la Mercè Girbau, mestres i ideadores de l’espai de joc d’El Mas.

 

L’espai disposa de diferents ambients distribuïts segons la tipologia de joc que pot interessar als infants. Els materials són de qualitat, principalment nobles, fugint del plàstic en la mesura del possible.

La planta de dalt d’El Mas compta doncs, a partir d’ara, amb cinc ambients perquè grans i petits gaudeixin encara més de la seva estada a casa: l’espai per al nadó i amb contes, pensat pels més menuts de la família; el racó de construccions i material de joc heurístic, que inclou materials molt originals per tal que els infants pugin fer volar la seva imaginació; el racó dels cotxes i els trens, per poder satisfer les necessitats de moviment i de joc; l’espai de la cuina i les nines, destinat als infants que, trobant-se ja en l’etapa de pensament simbòlic, puguin jugar a la imitació; i, finalment, l’espai dels jocs de taula, amb diverses propostes que inclouen una taula gran, per adults, i una taula petita per als més menuts de casa.

L’espai de joc compta amb un dossier elaborat per les educadores Àngels Puig i Mercè Girbau que permet conèixer més a fons el projecte i facilitar que les famílies puguin aprofitar al màxim aquest nou espai.

Des d’El Viver estem molt contents i agraïts per la bona feina que han fet l’Àngels i la Mercè. Per això ja estem preparant nous projectes de col·laboració. Us mantindrem informats!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *